Ekologiska julsmaker på Apoteket

Dessa produkter finns nu på Apoteket

 

Senap

 

Senapen är lätt grovkorning och karakteriseras som medelsöt med 21,4 % socker. Smaken har i många tester under årens lopp fått toppbetyg. Senapen finns i en keramikburk från Boda-Nova Höganäs.

 

Te

Grönt te

Grönt te tillverkas av bladen från tebusken Camelia Sinensis. Bladen och skotten plockas tidigt på våren för att få den bästa kvaliteten. För att behålla bladens naturliga färg och aromer, hettas de snabbt upp och rullas sedan försiktigt innan de torkas. Detta gröna te är av hög kvalitet och naturligt smaksatt med goji- och tranbär.

 

Rooibos te

Rooibos tillverkas av baljväxten med samma namn. Man använder både bladen och barken från den röda busken och teet är naturligt helt fritt från koffein. Växten, och traditionen att göra en brygd av den, kommer från Sydafrika där man dricker det dagligen. Detta rooiboste är av hög kvalitet och naturligt smaksatt med apelsin och en touch av nejlika.

 

 

Kaffe

Apotekets Kaffe - med karaktär av mörk kakao och kryddor. Ett rent kaffe utan några tillsatser, men blandningen av arabicakaffebönor av olika varietet skapar en harmonisk balans mellan sötma och fyllighet och ger kaffet en karaktär av kryddor och mörk choklad. En mustig, mångsidig bryggblandning som trots sin mörka rostning bjuder på nyanser och särpräglade ursprungskarkaktärer. Bryggmalet 250g.

 


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Johanna

vad härligt! absolut sånt jag vill testa :)

2012-11-26 @ 21:44:36
URL: http://arildsdottir.blogg.se
♥ Postat av: This christmas

Tack så mycket för tipsen! Ska kolla in kaffet :) / www.vonskareng.blogg.se

2012-11-28 @ 10:06:21
URL: http://thischristmas.blogg.se
♥ Postat av: Emmas julblogg

Bra med lite ekologiska saker till julmaten/julfikat! :)

2012-11-29 @ 15:16:58
URL: http://emmasjulblogg.tumblr.com

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0