Annandagen

Här kommer gårdagens bilder. Åkte hem från julfirandet igår efter lunch.


Gratis produkter

Jag är medlem på på Buzzador.com och föreslår att du också blir det. Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.
 
Följ den här länken när du registrerar dig så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är julbloggen): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=?refstr=julbloggen&lang=SE
 
 
Nu senast fick jag hem ett paket med smashgodis!
 

Juldagen

 

Gårdagen var ungefär som julafton. Minus julklapparna då! Vi åt grötfrukost, fikade med lussekatter och julgodis, åt rester av julmaten till lunch och även till middag. Frossandet har inga gränser! Jag går omkring och är ständigt mätt de här dagarna.. Tur att jag ska åka hem idag så magen får vila!

Här kommer några foton från min dag igår.
 

 

Bilder från gårdagen

Klockan 15 tittade vi på Kalle Anka, drack glögg och åt julgodis. Sen kom tomten lägligt precis när det var slut och julklapparna delades ut. Jag fick bland annat en glassmaskin, kläder från Bondelid och pengar. Senare var det dags för julmat där höjdpunkterna var sillen och sillsalladen (som mamma och syrran lagt in) samt den halländska grönkålen. Mammas egengjorda köttbullar var också en höjdare.

 


God jul!

Vad gulliga ni är som säger så snälla saker!

God jul!! Hur har ni det? Jag är för tillfället tillbaka hemma i min lägenhet i Göteborg och umgås med mina katter några timmar innan jag åker tillbaka till julfirandet med mamma, pappa, syrran och hennes familj några mil söder om stan.

Jag kunde konstatera när jag körde hit att det är betydligt mer snö här i stan än hos mamma och pappa. :( vad tråkigt!!

Vi åt en julig frukost innan jag åkte imorse. Vörtbröd med julskinka och senap och risgrynsgröt till. Jag fick mandeln i år! Så det blir till att panikhitta en pojkvän och gifta mig nästa år! ;) haha.

 

 


Min jul har börjat

Fick en kommentar där en läsare beskrev sin "besvikelse" över hur tråkig min blogg varit denna jul. Jag är fullt medveten om att jag "tappat glöden" och jag kan berätta att det beror på många saker. Den främsta orsaken är att det dykt upp så sjukt många julbloggar förra året och detta året vilket gör att jag inte känner att min blogg är särskilt speciell längre.. Jag är inte längre först med att skriva om juliga saker och händelser... Jag är en i mängden och det blir bara en massa upprepning. Jag älskar fortfarande julen och njuter för fulla muggar just nu...

 


Gävlebocken har brunnit

Den brann ner vid midnatt. Läs mer här.

Kyla

Nu på morgonen är det riktigt kallt här i Göteborg! Inget man är van vid här i söder.


Jul på Liseberg

Ikväll har jag varit på Liseberg! Det var såååå mysigt!! Och bättre än någonsin. Ska definitivt dit igen i vinter för jag måste testa renskav med kantareller m.m...

 


Choklad!

Har varit och hämtat ut paketet nu och det innehöll en massa spännande saker från Kronans droghandel. Jag hade inte en aning om att de sålde belgiska chokladpraliner! Jag som ääälskar belgisk choklad! Perfekt som julklapp då priserna var vettiga också. Alla påsarna kostar 39,50:-/st och pralinasken 69:-.
 
 
Jag fick också en burk av deras egen senap, flytande glukos som man använder sig av för att förhindra att hemlagad kola, knäck och karameller ska sockra sig, pepparmyntsolja som man kan använda för smaksättning av bakverk och godis, exempelvis minttryffel samt en påse saffran!
 
Jag fick dessutom en massa goda recept på julgodis, julmat och annat gott man kan tillaga med dessa produkter och det kommer upp i bloggen inom kort.
 
 
 
 

Äntligen!

Så kom då äntligen snön till Göteborg! På torsdag blir det antagligen Liseberg. Hoppas innerligt att snön ligger kvar!

Har fått en avi från posten. Har ingen aning om vad det kan vara, eller jo, har mina aningar! Hämtar imorgon och ni ska få se vad det var för något.

Bjuder på en bild från min balkong tagen tidigare idag.

 


RSS 2.0