Värmande glögg

Idag känner jag mig lite frusen och fick den briljanta idén att värma på lite av förra årets saffransglögg från blossa! Åh vad gott det är! Sitter här och myser nu. Bara lussekatt och pepparkaka som saknas!Klicka HÄR för att komma till sidan där jag fixade den otroligt snygga pepparkaksgubberamen. Där finns en massa roliga juliga effekter och ramar! Ett tips! Man behöver inte ladda hem nåt, det är bara att köra!


Jultextilier på Gekås

Mer jul på Gekås!
Klicka på bilden för att komma till GekåsUllaredBloggen där de visar sitt juliga textilsortiment!


Bild lånad från Gekåsbloggen


Vill ha!

Idag har jag surfat runt på olika sidor och kollat julsaker..
I år vill jag ha en vit klassisk jul.. Inte en massa färger och så.
Den lantliga stilen tilltalar mig i år.

Köksgardin från ELLOSKökshaddukar från JOTEX


Den här ljusstaken, fast i vitt. Finns hos JOTEX


Annars tycker jag inte att det fanns så fina julsaker hos Ellos eller Jotex i år...


Årets Blossa

Många är vi som väntat på denna dags stora avslöjande. Vad blir det för smak på Blossas årgångsglögg? Måste säga att jag blev grymt besviken när jag gick in och kikade på deras hemsida...

Smaken är nämligen ARABICA. Kaffe.. Usch.. Vad tycker ni om detta? Personligen tycker jag inte om kaffe.. Så det blir inte någon årgångsglögg för mig i år.. Eller jo, jag har kvar glögg från förra året och året innan dess. :P


Lagrad julmust

Nu har jag börjat dricka upp julmusten jag lagrat sen förra julen. Idag blir det musten från Apoterkarnes som avnjuts. Den smakar supergott! Känns en aning mer "humlig" än vad en färsk gör, men den skummar precis som vanligt. Smaken är mer vuxen på något sätt. Inte lika söt. Gott!

Ska fortsätta lagra must på glasflaska. Häromdagen drack jag en must från Nygårda som jag sparat ett år och den var mycket godare som lagrad än färsk kan jag säga. Den smakade mycket mer.

Så det kan rekommenderas! Lägg undan några glasflaskor julmust i någon mörk vrå varje jul och drick dem ett år senare!


Lagrade godingar!


RSS 2.0