Ett litet tips!

Åh jag måste bara berätta! Det har inget med julen att göra. Men ändå. :P Jag är en Buzzador och kommer få hem ett paket med produkter från Santa Marias nya Tex Mex tapas-serie helt gratis och testa. Ska bli så roligt! Tidigare har jag fått hem olika hudcremer och andra matprodukter.

Är ni en Buzzador? Om inte, gör såhär:

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Jag har varit med i flera kampanjer under min tid som buzzador. Det har varit jättekul varje gång!


Bli medlem du också! Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är julbloggen).

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.


Det jag kommer få hemskickat är detta:
- 6 Santa Maria Tex Mex Tapas-produkter att använda.
- 1 receptbok.
- 6 receptfoldrar att dela ut.
- 1 Buzzadorfolder.


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Helena - Hellys Jul

Coolt! Jag blev medlem direkt! Kul att testa grejer :)

2011-10-25 @ 22:30:14
URL: http://hellysjul.blogspot.com
♥ Postat av: Milla

Mysig blogg du har!Det här med Buzzador.. kostar det nåt att vara med där? Fungerar det s åatt man ska skriva vad man tyckte om produkterna?

2011-10-28 @ 14:11:13
URL: http://chupaflor.blogg.se/
♥ Postat av: Rebecca a

Hej, jag blev medlem via dig alldeles nyss:) Men jag undrar hur du får till länkarna, jag har kopierat det som kan skickas som mail till kompisar men länken verkar inte vilja gå fram. För jag får inga poäng och det är flera som jag vet har tryckt :S

Men jättekul sida iallafall! :)

2011-12-02 @ 23:28:26
URL: http://minutes.devote.se/

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0