Ni glömmer väl inte...

...att ställa tillbaka klockan en timma inatt? (Natten mot söndag) Det är äntligen dags för vintertid!
Vinn gratisbiljetter till IKEAS julbord!

Jag har fått den stora äran att lotta ut två biljetter till IKEAS julbord till en bloggläsare. Allt du behöver göra är att skriva om tävlingen i din blogg samt länka till min julblogg. När du gjort detta vill jag att du lämnar en kommentar till det här inlägget med länk till ditt blogginlägg samt ger mig din mailadress så jag kan kontakta dig om du har turen att vinna.

Ni som inte har en blogg men ändå vill vara med och tävla om biljetterna kan antingen tipsa om tävlingen på er facebooksida eller tipsa 5 vänner om tävlingen via mail. Skicka också en kopia till mig på
julbloggen@hotmail.com . Alla ska såklart kunna vara med och tävla. :)

En vinnare utses fredag den 11 november. Lycka till!Julmust

Jag har redan börjat köpa julmust! Det är så gott!

Vilken julmust är er favorit?

Min är APOTEKARNES!


IKEA avslöjar årets Julkock

Förra året var det Leif Mannerström. Och som ni minns tyckte jag att det var riktigt bra. Mycket gott fanns att äta för en billig peng. Prisvärt! Utmärkt för de som inte har råd att gå på ett dyrt julbord på en restaurang eller herrgård eller liknande. Vem är det som kommer vara med och fixa årets julbord på Ikea? Tina "Mat-Tina" Nordström! Klicka på den här länken för att se avslöjandet.

Ikea family-medlemmar betalar 99 kronor för julbordet, barn under 13 år får äta för halva priset och för icke-medlemmar kostar det 199 kronor. Priset har alltså höjts lite sedan förra året.Foto Claudio Bresciani / SCANPIX
Är ni förväntansfulla?
Ska ni gå och äta julmat på IKEA?
Det ska jag. ;)


Bilder från idag

Ikväll var jag ju som sagt och kikade på Grönbergs interiörs fina julpynt! Köpte ingenting men hade gärna velat. Här kommer några bilder jag tog med min iphone. Därav den kassa kvalitén. Bilderna är klickbara!

          

Ingen jul utan Karl-Bertil?

För er som inte tycker att det räcker att se Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton en gång om året kan jag nu berätta att den kommer ges ut på dvd. Den 23:e november släpps den på cdon.com, men går att boka redan nu.Brukar du se Karl-Bertil på julafton? Jag brukar inte hinna det.. Vid den tiden brukar vi antingen äta eller dela ut julklappar... Så jag borde nog köpa den!

 


Julcountdown

Vill du ha en nedräknare på din blogg? Arla har precis kommit ut med sin egen. Ta en titt HÄR.


Ett litet tips!

Åh jag måste bara berätta! Det har inget med julen att göra. Men ändå. :P Jag är en Buzzador och kommer få hem ett paket med produkter från Santa Marias nya Tex Mex tapas-serie helt gratis och testa. Ska bli så roligt! Tidigare har jag fått hem olika hudcremer och andra matprodukter.

Är ni en Buzzador? Om inte, gör såhär:

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Jag har varit med i flera kampanjer under min tid som buzzador. Det har varit jättekul varje gång!


Bli medlem du också! Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är julbloggen).

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.


Det jag kommer få hemskickat är detta:
- 6 Santa Maria Tex Mex Tapas-produkter att använda.
- 1 receptbok.
- 6 receptfoldrar att dela ut.
- 1 Buzzadorfolder.


Två månader till julafton

Idag är det bara två månader kvar till julafton! Jag längtar! Var och hur ska ni fira jul i år? Jag ska fira nere hos min syster och hennes familj i Skåne. Vi brukar köra varannat år hos mamma och pappa och vartannat år hos dem.


Lystring alla Göteborgare!

Nu på tisdag den 25 oktober kl 18.00-21.00 inviger Grönbergs interiör sin tolkning av julen 2011. Det är 15% rabatt på julsakerna under hela kvällen och 10% på övriga sortimentet. Jag ska dit! Ska du?


Bild från julen 2010 - Lånad från deras blogg

Adress till butiken:
Kungsgatan 18
411 19 Göteborg


Nytt från Dufvenkrooks

Här kommer årets glöggnyheter från DufvenkrooksAlkoholfri chokladglögg!
Finns att köpa på systembolaget from 1 nov.

Karaktär: Dufvenkrooks Chokladglögg är smaksatt med choklad,
kryddnejlika, torkad ingefära, citrus och pomerans.

---


Whiskyglögg 20% vol

I Systemblagets beställningssortiment 1 nov.
Går att förhandsbeställa fr. om. 18 okt på:
whiskyglogg.se
.


Karaktär: Fyllig vit starkvinsglögg med skotsk Single Highland Malt Whisky. Stor rund halvsöt doft av nejlika, vinig syra och i botten whiskysavaräng. Frisk smak av sötad lime följt av whiskykrydda och fyllig sötma. Serveringstemperatur: Kan serveras både kall och varm. Serveras den varm, värm försiktigt. Den är bättre varm än rykande het.

Godisnyheter vinter/jul 2011

Någon som har koll? Jag har hittat några nyheter...
Samt att jag hört rykten om en Marabou Premium Winter Caramel


Julmagasin 2011

Jultidningarna har börjat ploppa upp ute i butikerna och jag får se om jag lyckas hålla mig från att köpa några i år.. :P

Viktiga datum:

11 oktober
Allers julmagasin
Isabella

Vet ej datumet, men den finns att köpa nu iallafall
Stora juljournalen 2011

18 oktober
101 ideér (Jul)

20 oktober
Matmagasinet julspecial

25 oktober
Drömhem & trädgårds julnummer

27 oktober
Allt i hemmet julspecial
Hembakat jul

1 november
Amelia jul
Lantliv julspecial

3 november
Klassisk jul

8 november
Underbara julhem
Allt om mat
Lantliv jul & pyssel


17 november
Laga Lätt julspecialHar jag glömt någon viktig jultidning???? Berätta för mig isåfall så fyller jag på listan!


 


Julmustnyhet

Exklusivt för Systembolaget lanserar Spendrups en alkoholfri julmust som under sex månader lagrats på bourbonfat av ek. Nygårda Julmust Vintage Oak är en julmust med all karakteristisk julmustsmak, men också med en välbalanserad och sofistikerad ton av bourbonfat av ek i både doft och smak. Läs mer: HÄR
Förlåt!

Jag är hemskt ledsen att jag uppdaterat dåligt! Har flyttat och har inte internet hemma ännu. Blogga från Iphonen som jag gör nu känns inte så roligt.

Julsakerna har börjat ploppa upp här och var och jag kan säga att julavdelningen på Gekås är kanon. Ska dit igen innan jul. Sist jag var där köpte jag bara saker till nya lyan.

Jag saknar att blogga helt klart och hoppas att supersega bredbandsbolaget levererar mitt modem snart. De har verkligen orimligt långa leveranstider! 3-5 veckor! Dåligt.

Hej så länge!


RSS 2.0