Expedition julklapp

1 december börjar Expedition: Julklapp, årets julkalender på Kanal 5.

Fira in julen med Kanal 5:s julkalender Expedition: Julklapp. I december kan du följa skogstokiga tomtenissars tappra försök att bli utnämnd till den tuffaste nissen. Se hur vår svenske nisse Björn Gustafsson kämpar mot sina norska tomtekollegor i den norska vildmarken.

Julkalendern är tillbaka i Kanal 5! Skaparna av den norska julkalendern Tomtar på loftet (Nissene på låven) har gjort det igen. Espen Eckbo och Kristian Ödegård har satt ihop en ny fejkad realityshow i form av en julkalender med tomtenissar i huvudrollerna. Manuset flirtar med realityshower som Expedition Robinson och 71 grader nord.

Årets version har en stjärnspäckad norsk cast, med en liten svensk godbit – komikern Björn Gustafsson. Inspelningarna skedde i somras och hela den norsk/svenska casten spelar en grupp nissar som kämpar med att dela ut klapparna i sann realityanda. I deras väg finns ett antal utmaningar som ska framvisa vem av de 24 nissarna som blir utnämnd till tuffaste nisse. Avsnitten sänds runt 18-snåret varje dag fram till jul, samt kommer även att visas gratis på kanal5play.se.

Julkalendrar i Kanal 5 är av tradition en riktig norgehistoria! Kanalen har tidigare visat Tomtar på loftet 2001, Julbocken (med Pontus Gårdinger) 2004 och Jul i Töyengate (med Robert Gustavsson) 2006.


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Carl-Alfred

Spännande! :)

2011-11-19 @ 18:04:51
URL: http://carlalfredsplace.blogg.se/
♥ Postat av: Cissi

Å vad roligt! Älskat de tidigare.. ;)

2011-11-19 @ 18:08:35
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
♥ Postat av: Emelie - Emelies Christmas

Åhh! Har saknat Björn!

2011-11-19 @ 20:35:15
URL: http://emelieschristmas.blogg.se/
♥ Postat av: Sandra

Hej! Vilken söt liten blogg du har! Hittade hit från Pernillas sida som du länkat från! Måste bara säga att jag ÄLSKADE "Tomtar på loftet" och har alla avsnitt inspelade! SÅ MIN TYP AV HUMOR! Först innan jag visste vad det var trodde jag det var på riktigt, så bra och trovärdiga var de!! Sen förstod jag... Perfekt drift med alla typiska dokusåpakaraktärer; rasisten, flirttjejen, EGOT, principmänniskan o s v... För att inte tala om den klockrena programledaren som tar sitt jobb på fullt allvar, stort som smått... Och så den polygama bögtrion!! :-) Visste du att den ena manusförf. (Espen) spelade TVÅ roller, både den snarstuckne flintskallen och nörden som fortf. bodde hemma hos mamsen?! Hade ALDRIG kunnat gissa det, så olika var de! Hoppas årets blir MINST lika bra! Vet du om de andra går att se på nätet? Måste ha missat dem. Ni som gillar parodier och vill skratta högt: Se "Tomtar på loftet"!! Tack för tipset om gratis kokbok!

2011-11-22 @ 02:46:54
♥ Postat av: hannes

det står Julbocken (med Pontus Gårdinger) 2004 och Jul i Töyengate (med Robert Gustavsson) 2006. Rätting av fel han heter inte Robert Gustavsson han heter björn gustafsson på bilden

2011-12-14 @ 18:22:56
URL: http://pyton@live.se
♥ Postat av: Green

Jag tycker inte riktigt att Björn Gustafsson var så rolig där. Han fick inte så många repliker och var ganska intetsägande. Dock skönt att han kommit igång igen och hoppas på fler saker framöver.

2011-12-19 @ 21:15:53
URL: http://www.bonuskod.com/mr-green-bonuskod/

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0