De 12 traditionella hustomtarna

Titta vilka söta papperstomtar! Dessa kommer i 12-pack och kostar 25:-/påsen. Intresserad av att köpa? Maila mig på julbloggen@hotmail.com så vidarebefodrar jag ert mail till säljaren.

Man kan placera tomtarna lite överallt i hemmet. I bokhyllor, fönsterbräder, hyllor, speglar, m.m.

Kanske känner ni igen dem från förr? Min mamma berättade att hennes mamma brukade pynta med sådana när mamma var liten. Så det blev nostalgiskt för henne när hon såg att jag hade dessa. 
De små bilderna är klickbara♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: ida

åh jag måste först och främst bara säga att din blogg är jättemysig och jag är precis som dig som verkligen älskar julen!! och sen måste jag säga att den där lilla träskylten eller vad man ska kalla den är grymt fin! har själv kikat på den flera gånger. men något som stör mig är att det står "glans över vita granar" när dom sjunger "glans över vita skogar". var bara tvungen att påpeka det!!men fortsätt med en grym blogg, jag kikar så ofta jag kan :D

2011-12-03 @ 11:14:13
URL: http://idajonassons.blogg.se/
♥ Postat av: Victorias Jul

Jag vill köpa dom!

2011-12-09 @ 17:36:27
URL: http://victoriajul.blogg.se/
♥ Postat av: Ardente

Hej!

Detta verar vara den perfekta bloggen för min fråga!

Har du någon som helst aning om var man kan få tag på de gamla julpynten som är formade som spiraler, gjorda i folie och som ska hängas vid ett fönster? Både jag och en väninna letar efter dem.Om du inte vet hur de ser ut finns de på bild här: http://medium.tradera.com/824/133677824_1.jpgOm inte annat önskar jag dig en God Jul!

2011-12-20 @ 18:11:56
URL: http://vagentillskara.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0