Årets julsmaker från Grönstedts och O.P. Anderson‏

Var precis på posten och hämtade två små smakprover. En snaps och en cognac.O.P. Anderson Sherry Cask - lagrad elva år på sherryfat
Årets limiterade O.P. Anderson är skapad av kryddmästare Jonas Odland och lagrad i elva år på sherryfat vilket ger en fyllig och komplex snaps med lång eftersmak. O.P. Anderssons klassiska kryddning bestående av kummin, fänkål och anis samspelar fint med sherryns knäckighet och lite salta karaktär samt de rostade vaniljtonerna från ekfatet. Det är framförallt i den långa eftersmaken som snapsens fulla komplexitet framträder. Passar utmärkt till rökt mat som till exempel rökt lax, kött eller korv.

Finns nu att beställa i Systembolagets beställningssortiment. Priset är 299 kronor för en flaska om 500 ml.
Grönstedts Noël 2011 XO - med en julig karaktär avrundad med pomerans
Grönstedts julcognac är en populär jultradition sedan sex år tillbaka och en mycket uppskattad julklapp. Årets upplaga - Grönstedts Noël 2011 XO - har en snittålder på 30 år och Master Blender Stefan Mårtensson har strävat efter att ta fram en cognac med tydligt julig karaktär. Smaken är rund och söt med inslag av traditionella jultoner som torkad frukt, knäck och mandel men med en touch av pomerans som tillför en viss syrlighet till karaktären.
Lanseras 1 december på välsorterade Systembolag. Priset är 399 kronor för en flaska om 500 ml


♥ Kommentarer ♥

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0