Julmusik

Jag tittade på nyhetsmorgon på 4an och de pratade nyss om julmusik och att de tycker att det är så tjatigt att det bara spelas julmusik överallt nu. Det tycker inte jag att det är.. Eller jo, jag kan hålla med dem när det gäller alla nya versioner av olika jullåtar som ploppar upp varje år.. Själv är jag uppvuxen med julmusiken på Absolute Christmasskivan och föredrar de låtarna. Lite halvnya låtar sådär.

För min favoritlista, klicka HÄR om du inte redan har den. Något som är tråkigt är att John & Yokos "Happy X-mas (war is over)" inte finns på Spotify... Den är en av mina favoriter också.

Och för min stora lista på Spotify, klicka HÄR.


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: storasyrran

Jag älskar julmusik och lyssnar på det hela december! Just nu är det webradion Julradio.se som spelas konstant här hemma. Bra blandning!

2011-12-10 @ 11:10:00
URL: http://storasyrran.blogg.se/
♥ Postat av: Stockholmsjul

Jag har också en jul favoritlåt som inte finns på spotify, men jag löste det genom att köpa den på itunes och importera den till spotify :)

2011-12-10 @ 13:26:22
URL: http://stockholmsjul.blogg.se/
♥ Postat av: Jenny

Jag lyssnar på julmusik från och med första advent. Är också uppväxt med Absolute Christmassivan, dock ska det vara Wham som sjunger Last Christmas!

2011-12-11 @ 00:00:43

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0