Beställ pepparkakor

Jag har skrivit om dem förut i julbloggen men känner att jag måste göra det igen. Det handlar om de godaste pepparkakorna. De spröda godingarna från Göteborgs pepparkaksbageri. Det är hög tid att beställa NU om man vill ha några till jul. Skynda er, de tar snabbt slut!

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida där du kan lägga en beställning omedelbums!


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Emelie

Jag är faktiskt redan sugen på pepparkakor, så om man beställer nu, när får man dem då? Annars kommer jag äta upp dem med en gång ;)

2011-08-14 @ 19:34:32
URL: http://emptypages.blogg.se/
♥ Postat av: Johanna

jaså! jag har aldrig hört talas om dem! men självklart måste jag testa :D kul att du startat julblogg för i år igen btw, känns så härligt att kunna frossa i lite nya julbloggar igen!

2011-08-15 @ 14:03:39
URL: http://arildsdottir.blogg.se/
♥ Postat av: alexandra

Hej,Vad kul att du startat upp igen! haha nu längtar jag till jul=)

2011-08-15 @ 21:17:15
URL: http://alexandrasjul.blogspot.com
♥ Postat av: Anonym

Jag ska inte säga att jag inte gillar sommaren, Men en sak måste jag erkänna att jag har jag längtat efter; att få läsa din julblogg! Den är så mysig! Det har nästan blivit en tradition att läsa! :) Från någon gång i oktober förra året tror jag det var då jag var inne på fokis blogg såg jag dig på kommentarerna och blev nyfiken, glad jag är för det! :)

Och så fick vi hem jultidningsförsäljningssaker (långt ord.. O.o) idag och då bläddrar man och kommer på att kika in här! Åh vad glad jag blev att se att du börjat blogga igen!! :D

2011-08-17 @ 15:01:58

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0