Blossa årgångsglögg 2011Klicka på bilden för att komma till Blossas hemsida!

Undrar vad det kan tänkas bli för smak... Äpple & kanel hade varit gott tycker jag..


Julsakerna börjar komma...

Vad härligt att det är så många som kommer in och kikar här dagligen. Ser på statistiken att det är ca 50 unika besök varje dag nu. Roligt! Hoppas jag får mer att skriva om snart!

GekåsUllaredbloggen låter man meddela att julsakerna är på väg in i butiken. Det finns redan ett litet sortiment framme men det mesta kommer fram i slutet av september/ i början av oktober.

Bild lånad från GekåsUllaredBloggen


---
Idag har jag haft 100 besökare!

 Beställ pepparkakor

Jag har skrivit om dem förut i julbloggen men känner att jag måste göra det igen. Det handlar om de godaste pepparkakorna. De spröda godingarna från Göteborgs pepparkaksbageri. Det är hög tid att beställa NU om man vill ha några till jul. Skynda er, de tar snabbt slut!

Klicka på bilden för att komma till deras hemsida där du kan lägga en beställning omedelbums!


Julkalendern år 2012

Oj, vad jag uppdaterar flitigt idag då! ;) Måste bara dela med mig av lite information gällande julkalendern nästa år. Alltså 2012! Det är nämligen så att man ska spela in en fortsättning på den gamla och mycket populära julkalendern Mysteriet på Greveholm som sändes julen 1996.

Källa:

Artikel i Sydsvenskan
Vad tror ni om det? Gillade ni den första Mysteriet på Greveholm?


Tjuvarnas jul - Årets julkalender 2011

Detta är vad årets julkalender kommer handla om:


"2011 blir det Tjuvarnas jul i SVT - en julsaga i Charles Dickens-anda lyder beskrivningen. Julkalendern utspelar sig i Stockholm i sekelskiftet 1900-tal och handlar om tjuvligan Klappnapparna som gör sig beredda att stjäla varuhusets pengar i julruschen. - Vi ska spela in i gamla 1800-talslägenheter i Gamla stan och på Skansen, bland annat, så vi hoppas att det kommer kännas genuint, säger Lisa Andrae, projektledare.

Huvudrollen spelas av Gustaf Hammarsten som ficktjuven Kurre. Andra kända skådespelare som medverkar är bland annat Elisabet Carlsson och Claes Malmberg.


Inspelningen av kalendern skedde i februari- maj 2011.Det börjar närma sig!

Eftersom det inte varit någon vidare sommar börjar man längta lite extra till julen! Nu tycker jag att hösten kan avklaras snabbt så det blir jul snart! ;)

Självklart kommer bloggen att uppdateras flitigt även denna jul! Hoppas ni är med mig! Gamla som nya läsare!

 


RSS 2.0