Vinn en ask Aladdin!

Nu mina vänner, ordnar jag en tävling i samarbete med Marabou. Fem personer kommer få en ask var. Var med och tävla du också om denna juliga chokladask!

Tävlingsregler:
Svara på frågan: "Hur bär du dig åt för att få din favoritpralin i Aladdinasken?" Skriv svaret här i kommentarsfältet samt gå in HÄR (klicka) och rösta på din favorittaktik. Jag vill också att du berättar om tävlingen i din blogg och länkar till min julblogg. Glöm inte att skriva din mailadress i kommentarsfältet så jag kan kontakta dig..

Svårare än så är det inte! 5 st vinnare utses på kvällen kl 21.00 den 6:e december! Klicka HÄR för att kopiera bilden nedan och lägg in den i din blogg.

Har du ingen blogg vill jag att du tipsar några vänner via mail eller facebook.

LYCKA TILL!
Hur bär du dig åt för att få tag i din favoritpralin i Aladdinasken?? :)

Vilken taktik är egentligen den bästa för att vara säker på att få sin favoritpralin?

 

HÄR
 får ni gå in och rösta på er favorittaktik.


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: catarina

jag gömmer chokladasken i tvättstugan och äter mina praliner själv för tvättstugan är det ju ingen trängsel i precis.

2010-11-22 @ 09:00:01
♥ Postat av: Sandra

Jag ser helt enkelt till att det är jag som öpnnar asken först. Det gäller att vara lite fräck när det kommer till chokladpraliner:D

2010-11-22 @ 09:57:49
URL: http://saaka.blogg.se/
♥ Postat av: Lilla My

Jag tar från undre lagret direkt om min favorit är borta.Jag har ingen blogg, men hoppas jag får vara med och tävla ändå?

2010-11-22 @ 10:10:50
♥ Postat av: Fröken Svår

Det är aldrig några problem, jag är den enda som äter körsbär i likör. Så det känns lite lyxigt faktiskt, alla andra får slåss om sina favoriter, men jag har fyra som ingen annan vill ha!

Däremot har jag märkt att det nästan är tabu att börja med den vita pralinen, vad heter den, pärlnougat? Skickar man runt en i övrigt full ask där den saknas, ser folk lite förnärmade ut. Som att erbjuda en prinsesstårta utan ros.

2010-11-22 @ 10:20:59
URL: http://neverbody.blogspot.com/
♥ Postat av: MATBLOGGENAladinasken är verkligen jul :-)Jag har precis börjat med julrecept på min sida nu - och denna sida kommer uppdateras mycket nu innan jul :-)Ha en fin vecka/ Jennyhttp://pernillawahlgren.se/taggar/julrecept

2010-11-22 @ 10:29:17
URL: http://pernillawahlgren.se/taggar/julrecept
♥ Postat av: Sofia

Jag lämnar alltid plasten kvar på, bara för att veta att ingen ska ta före mig, sen när det blir dags amnäler jag mig till att öppna - och det vill säga också välja först. I vissa fall har jag öppnat asken/askarna redan på morgonen och plockat ur de godaste - och skyller lite lätt på att tomten ville ha lite gott med sig i släden till hemfärden. GOD JUL! :)

2010-11-22 @ 10:46:43
URL: http://skumtomtemor.blogg.se/
♥ Postat av: Uttan

Å en Choklad ask.Självklart vill Jag vara med och tävla!

Har länkat i högerspalten på Min Blogg till Dej och så kommer Jag att skriva i dagens inlägg om tävlingen också.

Om Jag vann en ask!

Självklart skulle Jag bjuda.....men Om jag ska få ha min favorit för Mej själv så tror Jag att Jag byter ut den mot någon icke så god i undre lagret då syns inte Min favorit och Jag kan ta en i smyg.....som ligger gömd underst :)Ha det gott! Choklad Gott!

Kramar!

2010-11-22 @ 12:07:07
URL: http://hemmahosuttan.blogspot.com/h
♥ Postat av: Cecilia

Smyger åt mej bitarna först.. Är iofs helt knäppt förtjust i choklad så tycker att de flesta bitarna är godast... ;) Ser framemot att testa den nya lilla pralinen i jul!

2010-11-22 @ 12:29:35
URL: http://emmismamma.webblogg.se/
♥ Postat av: Victorias julblogg

Jag stjäl från undre lagret när ingen ser :)Har länkat här: http://victoriajul.blogg.se/2010/november/alladinask.html

2010-11-22 @ 13:08:38
URL: http://victoriajul.blogg.se/
♥ Postat av: Hanna

Jag vill vara med och tävla:)De chokladbitar som jag inte tycker om brukar jag säga till den övriga familjen att de ska ta. Som typ "Du måste prova den här för den är jätte god!" eller så kör jag på "Den här chokladen brukar ju vara en av dina favoriter!". Det fungerar bäst på pappa och mamma för de går på vad som helst:P

Det där brukar göra så att jag får i mig mina favoriter utan att det blir någon fight;)

2010-11-22 @ 15:31:24
URL: http://kestrels.blogg.se/
♥ Postat av: melinda

Jag e den enda som jag känner som gillar alla praliner i aladdinasken så när den ställs fram, till en början så låtsas jag vara jättekräsen och säga att jag ska bara ta de som jag tkr e goda så tar jag bara av dom "godaste". Och sen när alla har lämnat kvar de "äckliga" så smiter jag fram och äter upp dom oxå! :D

2010-11-22 @ 16:09:36
URL: http://melindasjul.blogg.se/
♥ Postat av: Jojjjjoh - Karlstads största blogg

Jag ser till att va först fram eller så ber jag om att få dom godaste pralinerna ;) Den vita i mitten och gräddnougaterna är ett måste!Mitt inlägg: http://jojjjjoh.blogg.se/2010/november/tavlar-om-en-aladdin-ask-gor-det-du-ocksa.html#comment

2010-11-22 @ 16:25:51
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/
♥ Postat av: melinda

Hehe om jag ser någon som håller på att ta min favorit (gräddnougat & nöttryffel) så distraherar jag den personen med nått helt oväntat, och så helt plötsligt har jag råkat ta just den pralinen som personen skulle ta ...oj... hehe konstigt xD

2010-11-22 @ 16:38:23
URL: http://melindasjul.blogg.se/
♥ Postat av: Mikaela

Man ser till att vara först på asken, sedan plockar man åt sig de godaste bitarna på både övre och undre lagret. Då är allt säkrat ingen annan har chansen att ta de godaste bitarna. Kan tyckas åpet men vad gör man inte för chokladen!

2010-11-22 @ 18:01:20
URL: http://mikaelafribergs.blogg.se/
♥ Postat av: Therese

Jag är en djävul när det gäller godis, och att tänka på andra dom få sekunderna godiset finns kvar finns inte i min värld.Om en aladdinask står på ett bord så tar jag alla exemplar av favoritchokladen(trillingnöt och domdär äggen med kokos i) inkl. några till(tillräckligt många för att folk ska ge mig onda blicken). Och det slutar alltid med att mamma säger åt mig att ta choklad.

2010-11-22 @ 18:48:56
URL: http://knife.blogg.se/
♥ Postat av: Elin

Antingen är jag sjukt taskig och öppnar i förväg och äter upp de godaste, eller så är jag riktigt snabb med att ta den som är godast innan någon annan hunnit välja. Dock är nog det absolut bästa sättet att helt enkelt tackla den som är på väg fram. Choklad är faktiskt en brådskande angelägenhet ;) Inte allra minst på julen!

2010-11-22 @ 19:40:57
♥ Postat av: Josse L

Jag plockar ut dem godaste och säger att jag inte tål dom andra.. Eller så kompromissar vi i familjen så alla delar på dom godaste.Nu håller jag tummarna för vinst så att jag får välja först!jag har ingen blogg så jag har tipsat fyra kompisar till denna tävling. (dom jag brukar slåss om dom godaste chokladpralinerna med, och om jag vinner så får jag välja först och lika så om dom vinner, alltså då får dom välja först..)

2010-11-22 @ 22:38:58
♥ Postat av: Therese Baudin

Jag tycker att blufftaktiken var så dålig att den blev bra, så den röstade jag på!Har länkat i min blogg: http://mysticladytavlingar.wordpress.com/2010/11/23/varldens-basta-bloggtavling/

2010-11-22 @ 23:44:18
URL: http://mysticlady.wordpress.com
♥ Postat av: cecilia

jag har ingen blogg. kan jag inte va med i tävlingen då?

2010-11-23 @ 08:47:30
♥ Postat av: Evelina

ÅH, det här är definitivt en tävling i min smak.För att fatta mig kort: jag plockar helt enkelt ur de praliner jag tycker bäst om och lägger dem i en ask som förvaras svalt i skåpet under skafferiet. På så sätt får jag inte bara ha dem för mig själv, utan också en längre hållbarhet. Den som spar - han har!Hah, och frövrigt så gillade jag den offensiva taktiken bäst. Håller nu tummen och hoppas på vinst!

2010-11-23 @ 12:10:04
URL: http://soundofsilence.blogg.se/
♥ Postat av: Irene Andersson

Jag brukar vara den som handlar och då när jag kommer hem brukar jag öppna asken och ta dom jag gillar. Sedan på julen kommer jag in med asken och säger att det är konstigt att dom 2 som jag gillar allra mest alltid är försvunnena. Det funkade när barna var små men inte nu längre dom vet att jag tagit dom... Det var bättre förr :)

2010-11-23 @ 12:41:23
♥ Postat av: b

Vinner jag inget på Liseberg så får jag vara med i tävlingen såklart.

Eller ska jag dra hem flera vinster? :)2010-11-23 @ 13:26:26
URL: http://montani.blogg.se/
♥ Postat av: Denise

orättvist mot oss som inte har bloggar :(

2010-11-23 @ 13:34:16
♥ Postat av: Denise

äsch, tänker vara med ändå! roligt oavsett vad ju :Dmin bästa taktik är ju såklart klassikern;

sno från det undre laget när ingen är där, eller så gamar jag i mig 100 st så fort som möjligt haha.

men jag är en god själ också, jag lämnar såklart åt min pappa och lillebror.

tyvärr så är vi tre väldigt lika när det gäller julasken och snällheten läggs åt sidan, speciellt när det handlar om trillingnöten ;)kommer såklart tipsa om detta på min FB så att jag också har chansen på en mindre skala.

2010-11-23 @ 13:38:29
♥ Postat av: Sarah

Jag har röstat och även länkat tävlingen i min blogg! :DMin taktik som jag kör på varje år är helt enkelt att vara inne i rummet där chokladasken står först, medans alla andra är nere och äter och gör annat. Ta och samla på sig alla godbitar på engång och gå runt och snaska på dem resten av kvällen! :D Okej, dom räcker inte hela kvällen men några minuter ;)

2010-11-23 @ 13:49:42
URL: http://lillahjarta.blogg.se/
♥ Postat av: Amandas jul

Jag öppnar alltid asken och börjar på det nedersta lagret. När nästa person ska ta så tror han/hon att allting finns kvar och att jag är riktigt snäll som sparar hela asken. Sanningen är förstås att jag redan ätit upp det nedersta lagret! På så vis får jag alltid min favoritpralin innan någon annan hunnit ta den :)

2010-11-23 @ 15:30:14
URL: http://amandasjul.blogg.se/
♥ Postat av: Anna

Jag passar på att öppnas asken innan någon annan gör det så jag hinner äta upp nöttryffeln innan någon annan.Jag har länkat här: http://villvinna.blogspot.com/2010/11/vinn-en-chokladask.html

2010-11-23 @ 17:29:31
♥ Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Jag har tipsat härhttp://molnboanna.blogg.se/2010/november/aladdin-612.html

2010-11-23 @ 19:48:55
URL: http://molnboanna.blogg.se/
♥ Postat av: Emma

Jag har en favorit i asken, i stort sett den enda pralin jag äter därifrån. Och för att få dom så brukar jag till asken så fort pappa har öppnat den, för på något sätt så är det alltid så att alla väntar på att han ska öppna den. :P Men jag brukar, om jag är snabb nog, få mina älskade praliner. :)Jag har länkat här http://emmset.blogg.se/2010/november/tavling-aladdinask.html och så har jag röstat med. :)

2010-11-23 @ 20:27:34
URL: http://emmset.blogg.se/
♥ Postat av: Olelsi/Nettan

Det ringer på dörren säger jag och vips så e alla borta och då tar jag min älsklings choklad!!!

Länk: http://olelsi.blogg.se/2010/november/vinn-en-ask-du-med.htmlKram Olelsi/Nettan i Hälsingland.

hockeytossan@hotmail.comHar även röstat på fb.

2010-11-23 @ 20:57:16
URL: http://olelsi.blogg.se/
♥ Postat av: marty

när det är många vid asken så säger ja till folk vilka praliner de måste smaka för de är så goda. men själv tycker jag sålart att de är äckliga, men mina favoriter blir kvar och hamnar i min mun

2010-11-23 @ 21:06:48
♥ Postat av: Mamma Mia

har ingen blogg...men tänkte ta asken till jobbet om jag vann..har ett gäng barn som är sugna..själv köper jag asken tar den javill ha och sätter fram resten man får inte vara dum bara smart och gott är det...god jul,

2010-11-23 @ 21:47:37
♥ Postat av: Jeanette

Jag har stenkoll på vem som köpt asken då det brukar vara den som öppnar asken. När personen gör detta slänger jag mig fram så jag snabbt kan plocka mina favoriter.Jag har länkat till dig till höger i min blogg under "bra tävlingar"

2010-11-23 @ 22:23:50
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com
♥ Postat av: Madelene

ååååh choklad! såklart jag är med och tävlar!

när vi har en choklad ask hemma så plockar jag jämt på mig alla goda och sen när nån märker att de bara är likör praliner kvar .. ja då skyller jag på min lillasyster!

2010-11-23 @ 22:42:13
URL: http://millionstars.blogg.se/
♥ Postat av: Moa

Nu har inte jag någon blogg, men jag vill gärna vara med ändå!Jag vill gärna tänka att jag är riktigt listig och finurlig i lägen som dessa, det är lite som en sport, men för att vara helt ärlig; jag brukar (tyvärr) inte behöva någon speciell taktik för att få mina favoritpraliner i Aladdinasken. Min familj lämnar nämligen gladeligen över mina favoriter, Körsbär i likör och Romrussin, till mig... Fast det kan ju också vara en taktik i sig, att gilla de praliner som ingen annan vill ha! På så sätt får jag alltid som jag vill ;-)

2010-11-24 @ 09:24:37
♥ Postat av: Elin Jonsson

Hej hej klart att jag är med och tävlar!Jag skulle först bjuda en person på en för att inte värka girig och sen ta mina själv!håller tummarnaKRAM

2010-11-24 @ 09:40:12
URL: http://extrem.blogg.se/
♥ Postat av: Emma Elonsson

God Jul på er allesammans!Jag har tre taktiker beroende på vem som håller i asken:- Börja distrahera den med asken i hand, samtidigt som man flyttar närmare och närmare tills askens innehåll är inom räckhåll. Distraktionstalet brukar börja med: "Joo, jag har tänkt på en grej..."sedan fortsätta med något ut ur de blå.- Hota med att de inte får några julklappar om de inte låter mig ta min favorit först. Fungerar bäst på yngre släktingar.- Ta till hundögonen. Sista utvägen är att använda hundögonen och gärna gny lite lätt. Den fungerar bra på äldre människor och är inte så "elak" som de andra taktikerna är. Man tillber helt enkelt askbärarens goda vilja.Puss&Kram / Emma, 16

2010-11-24 @ 11:27:58
♥ Postat av: Alec

Smyger upp på natten när alla sover och roffar åt mig bitarna från de undre lagret ;)

2010-11-24 @ 12:57:06
URL: http://Dhanez.bubbleroom.se
♥ Postat av: Emelie - Mamma till Malte

Jag skyndar mig att roffa åt den godaste som jag vill ha och skulle den vara slut så tar jag självklart från det undre lagret! :-)Har även länkat här:

http://eeeileme.blogg.se/2010/november/tavling-aladdin-ask.html#comment

2010-11-24 @ 13:42:03
URL: http://eeeileme.blogg.se/
♥ Postat av: Madde

http://tjockisbullen.blogg.se/tavlar/2010/november/tavla114.htmlBäst är ju att ta från den nedersta lagret, då får man oftast sin favorit! :)

Fast jag gillar nästan all choklad så det finns alltid ngn favorit tillgänglig:)

2010-11-24 @ 15:48:07
URL: http://tjockisbullen.blogg.se/
♥ Postat av: care69

Jag är med!

Jag såg till att gifta mig med en man som inte gillar nötter!

(Har röstat på taktiken och nr.9 List gillar jag bäst.)Har länkat.

http://care69.blogspot.com/2010/11/6-nov-vinn-en-ask-aladdin.html

2010-11-24 @ 17:20:23
URL: http://care69.blogspot.com
♥ Postat av: Billy

Jag flirtar mig till den, "åh jag får alltid välja pralin sist, kan inte jag få välja först bara för den här gången"

Lustigt nog fungerar den alltid =) Och självklart så plockar jag på mig alla goda som jag vill ha då!http://rubyred.blogg.se/2010/november/aladdin-i-julbloggen.html#comment

2010-11-24 @ 20:07:45
URL: http://rubyred.blogg.se/
♥ Postat av: Anna <3

Hej! Det brukar alldrig vara problem för mig men om det blir det så tar jag i det undre lagret!

Jag har röstat också!

Det går ej att klistra in länken till inlägget.Men skriver in addressen istället då! : anniiizzzblogg.se/2010/november/tavling-aladinask-hos-julbloggen-1.html#comment

Arnars är det bara att gå in på anniiizzz.blogg.se och gå in på kategorier: tävlingar jag är med i så finns den där! :)Kram

2010-11-24 @ 20:18:38
URL: http://anniiizzz.blogg.se/?tmp=17091813
♥ Postat av: Hasse Henriksson

Jag öppnar den Goda Aladdin-asken och serverar såklart, men förser mig först självklart!

2010-11-24 @ 20:29:17
♥ Postat av: caroline

jag tar min favorit innan jag serverar den såklart ;) min favorit är den vita i mitten :Dröstade på bluff taktiken på facebook ( caroline rådahl)länkar här: http://kaolin.blogg.se/tavlingar/2010/november/tavlar-om-chokladask.htmlhoppas på tur

2010-11-24 @ 23:04:47
URL: http://kaolin.blogg.se/
♥ Postat av: dark barbie mum

skenmanövern e sååå min stil ha ha ha. ja humor har jag som bara den.. så det rösta jag påjag har tipsat på min blogg och länkat dig där med.att vinna gott i nam nam choklad kan man ju ej missa

2010-11-25 @ 09:18:30
URL: http://darkbarbie.blogg.se/
♥ Postat av: Anna

Har länkat: http://annastipsblogg.blogspot.com/2010/11/aladdin.htmlBehöver inte någon taktik eftersom ingen gillar min favorit som är körsbär i likör:)

2010-11-26 @ 07:23:39
URL: http://http://annastipsblogg.blogspot.com/
♥ Postat av: Susanne

På FB har jag röstat på Bluffen, nr ett!Jag brukar öppna Aladdinasken i köket,

och går sedan in i vardagsrummet o bjuder runt.

Men då är trillingnöten borta... givetvis,

för den är ju godast på alla sätt och vis!Har själv ingen blogg, men tipsar på FB istället till din julblogg!2010-11-26 @ 11:57:49
♥ Postat av: clara

jag öppnar asken för mig själv och tar de bitar jag gillar, den vita är viktigast att få tag i!

men sen får de andra ta resten! :D*super mysig blogg ! :)

2010-11-26 @ 16:41:25
URL: http://claramattsson.blogg.se/
♥ Postat av: Leila

jag öppnar asken först och tar alla bitar jag gillar :)

2010-11-27 @ 19:21:24
URL: http://butterflys.blogg.se/
♥ Postat av: Frida

Jag är alltid sen som öppnar först och då är jag snabbast på att ta den jag vill ha :) Sen verkar de som att dom mesta tror att man inte får äta från de understa laget förens de översta är slut. Haha men sån är inte jag ;) Jag tar den också på engång ! Man får inte vara dum ;)Super bra blogg <3

2010-11-28 @ 15:41:51
URL: http://flabtofab.metrobloggen.se
♥ Postat av: Mattias

Oj, jag är helt enkelt inte villig att ta risken så jag köper mig en egen alladin var jul, på så sätt riskerar jag aldrig att bli utan! Men taktikerna i reklamfilmerna fullkomligt älskar jag!

Länkar också såklart, det inlägget hittar du här: http://villduvinna.blogg.se/2010/november/6-dec-vinn-en-ask-aladdin.htmlHoppas på tur!

2010-11-28 @ 19:48:52
URL: http://villduvinna.blogg.se/
♥ Postat av: Helena

Jag ser alltid till att ta med en alladin eller en paradis-ask när vi ska iväg till vänner och familj, då känner sig värdfolket tvugna att öppna och bjuda en själv först ;D Och så blir man poppis eftersom man ju trots allt är snäll som ger bort choklad ;)

2010-11-29 @ 00:10:48
♥ Postat av: Carolines hemligheter

Det finns bara ett givet svar på den frågan och det är att så fort asken öppnas sikta in sig på det understa lagret!!! En viss talang krävs för att finta bort eventuella konkurrenter samt tjallare men efter många års träning sitter tekniken som den skall numera ;-)

2010-11-29 @ 14:26:29
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
♥ Postat av: Anonym

Jag har tyvärr ingen blogg. Men har tipsat flera vänner om tävlingen!Jag brukar se till att vara med när Aladdinasken öppnas och riktigt snabb så att jag hinner ta min favoritpralinen först och dom andra får äta resten ;)

2010-11-30 @ 00:33:50
♥ Postat av: Åsa

Jag röstade på Offensiv-taktiken "chanser får man inte - de tar man"!! :-)Annars skulle jag a/sno åt mig några stycken praliner när asken går runt (romrussin och alla som innehåller nougat), eventuellt från det undre lagret,

eller b/köpa en egen ask och äta upp alla jag gillar och sen ställa asken med det som är över så att alla får ta - då framstår jag som väldigt givmild och snäll! :-PSjälvklart ska jag länka till tävlingen i min blogg!!

2010-11-30 @ 10:06:45
URL: http://nuardetjuligen.blogspot.com
♥ Postat av: Åsa

Japp - här kommer min mailadress också!!

2010-11-30 @ 10:11:30
URL: http://nuardetjuligen.blogspot.com
♥ Postat av: Inga-Lill Gustafsson

Tar med asken till jobbet och gömmer den i nedresta skrivbordslådan

2010-11-30 @ 23:37:58
♥ Postat av: Matilda<3

Hej! Rolig tävling :)Min bästa taktik är nog att om jag ser någon närma sig min favorit så säger jag "Den där smakar inge gott" Eller för att vara på den säkra sidan sitter jag och predikar om vilka som är goda och vilka som inte är det, innan jag bjuder, för att se till att jag får dom som "inte var goda" xDDet var min taktik det, God jul på dig!<3

2010-12-03 @ 17:02:46
URL: http://matildasjulblogspot.com
♥ Postat av: JUL-ia

Jag erbjuder mig att vara den som går och hämtar asken i skafferiet, sen öppnar jag den och tar de bitar jag vill ha och sen tar jag in den till de andra! De kan inte klaga när det va jag som hämtade den :)

2010-12-03 @ 19:29:44
♥ Postat av: Johanna

Jag kör med ett sockersött leende och taktiken : jag kan ta bort plasten runt chokladasken åt er så ni slipper!"har länkat på min blogg :)

2010-12-04 @ 11:22:59
URL: http://arildsdottir.blogg.se/
♥ Postat av: Jerker

Eftersom min favoritpralin är den vita som det bara finns två av så snittar jag upp plasten kring asken med rakblad där det inte syns för att kunna öppna den. Sen använder jag en tändare, på lagom avstånd, för att få plasten att smälta tillbaka på asken igen så att absolut ingen kan se att den varit öppnad :) (Jag tänker inte berätta om den gången chokladaskägaren gick tillbaka med asken till affären och fick en ny för att det saknades två vita praliner :) )

2010-12-04 @ 14:45:11
URL: http://alltidrottalltidratt.blogspot.com/
♥ Postat av: Annika

Jag brukar högt tala om att höstnougat är då inte god, och då brukar den bli kvar tills det är dags för mig att plocka min favorit. :)2010-12-04 @ 19:16:58
URL: http://jul2010.blogspot.com/
♥ Postat av: Tovis

Jag är hemskt gärna med, åhh vad jag hoppas att Aladdin-asken blir min under granen på julafton :)Röstade på skenmanövern, helt en taktik i min stil... hehe...

Länkat här i min blogg: http://tovis88.wordpress.com/2010/12/04/2695

Och hoppas på tur!!

2010-12-04 @ 20:49:49
URL: http://tovis88.wordpress.com
♥ Postat av: Lotta Mattsson Fröjd

Mina favoriter är Bluffen och skenmanövern, dock inget jag kör på.Det jag gör är att kasta mig över asken samtidigt som jag slänger fram en mindre intressant chokladask för att distrahera de andra. Efter att min favorit slunkit ner i magen så säger jag högt: "Dags att kolla in årets aladdinask! Färdigöppnad och klar..." Så kan de andra plocka åt sig sina favoriter med deras egna taktiker.Här har jag länkat:

http://blog.thefrojd.com/aladdinask-6-decemberKram och God Jul

2010-12-05 @ 06:18:09
URL: http://www.deliquate.se
♥ Postat av: Anna B

Jag bjuder pappa först eftersom jag vet att han alltid tar körsbär i likör-biten. Sedan är det fritt fram för mig att ta min favorit utan att verka girig!

2010-12-05 @ 09:59:44
♥ Postat av: Jörn

Jag gör så här: Jag bjuder barnen först eftersom de nästan aldrig gillar choklad med spritsmak. Då får jag bra vuxenpoäng samtidigt som jag får äta min favorit som är körsbär i likör!

2010-12-05 @ 10:02:56
♥ Postat av: Jessica

EGO taktik....tar den enda biten jag tycker om innan jag sätter fram asken. Sen är det fritt fram för alla att ta de bitar de tycker om....//Jessica

2010-12-05 @ 10:09:29
URL: http://www.suddagumman.bloggagratis.se
♥ Postat av: nora

hejj, jag gör så här tar min favorit choklad först av alla innan jag sätter fram asken. Det är iaf det jag brukar göra.Jag vill verkligen vinna detta.

2010-12-05 @ 10:37:25
URL: http://happynora.blogg.se/
♥ Postat av: evamar

Planeringsmetoden är min metod. Fast det bästa är att välja sina vänner så man har olika favoriter... :)http://evamar.blogg.se/2010/december/choklad-6-dec.html

2010-12-05 @ 13:00:30
URL: http://evamar.blogg.se/
♥ Postat av: Amanda

Jag bjuder alltid mormor först för att hon tar ändå inte chokladbit jag skulle vilja ha! På det sättet verkar jag snäll ;)

2010-12-05 @ 14:02:34
♥ Postat av: Linnea

Jag är gärna med och tävlar :)

Varje jul är det jag och syster som tjatar om när vi ska öppna chokladasken och då säger självklart mamma, vi väntar tills julklappsutdelningen. När kalle börjar är det jag som är på asken, sliter upp plasten och tar min favorit choklad först innan min syster tar den, haha vi gillar samma choklad ;)

2010-12-05 @ 15:28:51
URL: http://linneaakarlsson.blogspot.com
♥ Postat av: Anni

Det bästa sättet är det som hände oss förra julen:

När mormor kom med den nyöppnade Alladinasken så snubblade hon på några legobitar (julklapp till minsta kusinen) och alla bitar flög åt olika håll. Eftersom jag satt närmast vår förvånade mormor var jag snabb att hjälpa henne att samla ihop alla bitarna. Och som tack för hjälpen fick jag ta 3 bitar!

Och kan ni tänka er - ingen missunnade mig det!!!2010-12-06 @ 14:47:31

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0