Julöl del 1

Som jag skrev tidigare ( HÄR ) släpptes julölen på systembolaget idag. Sambon var och handlade några sorter som antagligen kommer säljas slut ganska snart. Han hittade dock inte alla sorterna han var ute efter.. Flera hyllor gapade tomma och det satt lappar där det stod att flera ölsorter var försenade från leverantörerna. När vi sen har kollat runt lite i de olika ölbloggarna som finns visade det sig att det var systembolaget på nordstan här i Göteborg som klantat sig och missat att beställa flera sorter! Leverantörerna (två olika) hade haft julölen på sitt lager i ca 3 veckor. De på systembolaget lade beställningarna först idag och därför kommer inte flaskorna förrän tidigast på onsdag! Klantigt!

Dessa köpte han idag:
Nils Oscar kalasjulöl, Oppigårds winter ale, Mr Sno'balls, Ocean eko julöl, Hibernation ale, Nils Oscar julöl, Nisse julöl, Tomte julöl.


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Linda/Julens pyssel

Ser gott ut! Jag gillar öl men har faktiskt aldrig tagit mig för att smaka julölet, i år blir det nog till och med öl till julmaten! Hoppas ni hinnar nån ni gillar, jag tänkte vänta ett tag med att köpa och smaka...

2010-11-15 @ 22:23:25
URL: http://julenspyssel.blogg.se/
♥ Postat av: Tina´s Jul

Då får man ta och bege sig till systemet och shoppa lite.

2010-11-16 @ 00:12:01
URL: http://tinasjul.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0