Marabou vinter


Den här köpte jag idag. Ska bli spännande att smaka!Marabou Vinter har smak av kardemumma, nejlika, peppar, ingefära, kanel och vanilj. Pepparkaka alltså!?

Någon som smakat? är den god?


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Peter Olofsson

Hej Elin! Räddare i nöden med din galet underbara julblogg, jag har "online" disco inne hos mig på Oumberligabloggen på Onsdag, nu behöver jag någon discolåt med jultema, finns det, jag har en i bakhuvudet som jag nu ska gå in och "Youtuba", tror det är Boney M med någon låt och Jesusbarnet kommer du eller dina läsare på någon mer så skriv in den hos mig så blir jag glad och du är självklart inbjuden på Onsdag, bara dansa för sig själv och dricka sig berusad på Glögg, inga konstigheter alls faktiskt!

Söndag i dag, ny vecka i morgon och julen närmarsig med stormsteg (ler) Önskar dig som vanligt en fin vecka och vad säger man avslutningsvis alltid på din blogg då? Jo , självklart God Jul!

Kram ifrån Oumberlige Peter!

2009-10-18 @ 18:26:19
URL: http://oumberligating.blogspot.com
♥ Postat av: Peter Olofsson

Sådärja Elin! Nu har jag knåat fram låten se länken:

http://www.youtube.com/watch?v=qdNYiD6JnPM

Vackert så man vill gråta, ska lägga till den till listan men inte förän på Onsdag, jag säger att den kommer ifrån dig, så mina polare inte tror att jag är helgalen. Sedan så vill jag självklart dansa med dig till den också, helt ofarligt både Farsa och Pojkvän och framför allt min Fru godkänner den typen av dans, hoppas jag, men säg inget! Jag dansar här hemma och du hemma hos dig det måste ju var okej? Men man vet ju aldrig, finns så mycket konstigt folk numera som tycker än det ena än det andra! I vilket fall så är låten även ett tips till din blogg!

Kram ifrån Peter!

2009-10-18 @ 18:37:47
URL: http://oumberligating.blogspot.com
♥ Postat av: Pia

Åhh en ny vintersmak, vad kul.

Den har jag inte sett, den har inte kommit till vår Ica ännu. Såklart att jag måste smaka.

Den låter god ;)

Kramiz

2009-10-18 @ 19:10:22
URL: http://hillslettens.blogg.se/
♥ Postat av: EeeBee

Det lät ju verkligen riktigt spännande =)

2009-10-18 @ 21:52:31
URL: http://eeebee.blogg.se/
♥ Postat av: Tina

Oj, oj, oj vad alla företag hittar på nya saker till jul.Jag gillar det skarpt och skall naturligtvis köpa den så fort den kommer till vår ICA butik.Den låter hur spännande som helst, tack för tipset!

2009-10-18 @ 22:07:09
URL: http://tinasjul.blogspot.com
♥ Postat av: Anna S

Aldrig hört talas om chokladen men den verkar vara i min smak så den mååååste jag köpa!! Jag gillar GB:s Mayan Mystica pga kryddorna.Söt blogg!

2009-10-19 @ 09:44:46
URL: http://tulpanrosa.blogspot.com
♥ Postat av: Anette

Ååå nå ble jeg misunnelig!! Må nok ta meg en tur til Sverige før jul tror jeg! Hvis ikke Norge kommer med en versjon av denne og da. Vi pleier å få mye av det samma, men gjenstår å se om denne kommer.. jeg vil haaaa!!! Den og ballerina pepperkakekjeksene! nei, i midt neste liv skal jeg bli svensk! Rett og slett :D

2009-10-20 @ 11:38:20
URL: http://rockthoseheels.blogg.no

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0