Fira jul flera gånger


Vi tillhör skaran som firar julafton flera gånger än en dag. Det är nämligen så när man lever med en kille vars föräldrar är skilda. Detta är en toppengrej tycker jag! För det betyder att man får julklappar tre olika dagar samt julmat också dessa dagar. Sambon och jag har varit ihop i drygt 3 år, så jag har inte fått uppleva det så många gånger ännu. Julafton har vi alltid firat med min släkt, vi är nog de som är mest "kinkiga" med att man faktiskt måste ses på julafton. På sambons sida är man dock mer van vid att "julafton" inte inträffar just på julafton.

Vi får se om jag lyckas övertala sambon även denna gång att vi ska vara med min familj på julafton... Isåfall firar vi den nere i Flyinge hos min systers familj denna jul.
♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Julflickan

Vad mysigt att ni har kunnat träffa alla familjer under julhelgen. Min sambos familj bor 40 mil bort (vilket kanske är lite väl långt att åka mitt i julhelgen), så jag har ännu inte träffat dem någon jul (detta blir vår 6:e jul ihop). Jag har stannat här i Umeå med mina familjer (har skilda föräldrar) medan han har åkt hem. I år kommer hans familj dock hit, så äntligen kan jag träffa alla mina tre familjer under julen! Det ser jag fram emot :)

2009-10-27 @ 20:01:59
URL: http://julflickan.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0