X-ide X-mas & Winter


Dessa har jag köpt så jag har några av varje hemma.
Inte så jättegoda.. Men man måste ju ha dem för att de är vinterspecial!
De är så fina med sitt glitter! 

Klicka på bilderna för att se dem stora!


1.
Xide X-mas Mistel Orange kom som ett oväntat paket under granen till julen 2005. Med sin härligt julröda färg och glittrande snöflingor uppskattades Xide X-mas Mistel Orange av partysugna som ville komma i julstämning.
Sedan dess har vi varje jul fått ett kärt återseende då Xide X-Mas Mistel Orange trillat in på krogar, barer och Systembolag i takt med att kylan tar över vårt land.
Försäljningen är alltså tidsbegränsad till julperioden.
Snöflingorna som singlar runt, i den i övrigt blodapelsininspirerade drycken, är tillverkade av ett ofarligt och smaklöst färgämne som heter candurin.
Notera att Xider numera är Xide - och är det alltså det nya namnet Xide X-mas Mistel Orange som gäller, inte Xider X-mas Mistel Orange.

2.
Nu presenteras julens xide – xide winter tangelo & ginger. Med den spännande smaken av citrusfrukten tangelo och kryddig ingefära samt fylld med glitter som dalar ner när den vänds lik en klassisk snöglob sprider den julstämning för alla sinnen.
I november 2008 lanserades xide winter på Systembolaget. Med sin friska smak av tangelo och ingefära är den ett fräscht och roligt alternativ till julens drinkar och den klassiska glöggen. xide winter har även en av säsongens glittrigaste förpackningar. Flaskan går i klart glas med glitter i botten och den fungerar som en traditionell snöglob - vänd på flaskan och du har dig ett vackert, skimrande snöfall.

 


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Madicken

Spriten är det viktiga :D

2009-11-26 @ 14:38:11
URL: http://conler.blogg.se/
♥ Postat av: Amanda

xide winter tangelo & ginger är ju asgod ^^

2009-11-26 @ 22:17:03
URL: http://mjuppi.blogg.se/
♥ Postat av: Anonym

kan man dricka glittret också??

kram anna

2009-11-27 @ 01:41:50

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0