Ett päron till farsa firar jul


Denna underbara film tittade jag på igår. Det är den absolut bästa julfilmen om du frågar mig. Jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna, så den kommer definitivt att ses fler gånger nu innan jul!

"National Lampoon's Christmas Vacation" som orginaltiteln är, är den tredje filmen om familjen Griswolds semesteräventyr. Chevy Chase spelar huvudrollen som familjen Griswolds överhuvud, Clark. I övriga roller ses Beverly D'Angelo som Clarks fru Ellen Griswold, John Galecki som sonen Rusty och en ung Juliette Lewis som dottern Audrey. Randy Quaid och Miriam Flynn spelar återigen rollerna som "kusin Eddie" och "kusin Catherine" från den första filmen, Ett päron till farsa.

Som familjens överhuvud anstränger sig Clark W. Griswold att få familjen att följa amerikanska jultraditioner. Hans ansträngningar att täcka hela huset med bländande ljusdekorationer tillhör filmens höjdpunkter. Filmen har kommit att bli ett traditionellt inslag i TV-tablån kring juletid i många länder.

Detta är den tredje filmen i serien om familjen Griswold och deras misslyckade semesterfiranden. I denna film ska familjen stanna hemma och fira jul tillsammans, något som är lättare sagt än gjort. För att få igång det perfekta julfirandet har han bjudit in familjemedlemmar från alla håll och kanter, men när objudna släktingar börjar komma går julfirandet utför.

Källa: Wikipedia
♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: SysterSmisk

Den bästa julfilmen!!! Helt underbar och lika rolig varje gång.

2009-12-21 @ 21:59:10
URL: http://redbanner.wordpress.com

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0