Vinterpromenad


Igår kväll var jag och sambon ute på en liten promenad vid 23-tiden.
Det var iskallt och det enda som fattades var snö..


De har lyckats göra värmeverket riktigt fint med mysbelysning!


Detsamma gäller de stora kranarna i hamnen..


Musikhjälpen
Stan var helt död.. Det var bara några få människor ute..
Konstigt egentligen.. Att det är så dött på kvällen i Göteborg.


♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Pia

Vad mysigt det låter att ta en kvällspromenad inne i stan och fönstertitta.

När vi blir " äldre " skulle jag vilja flytta in till stan. Jag tycker er det är så mysigt att promenera på kvällarna och " kika " in hos folk och se hur mysigt det har, och fint pyntat de har i sina fönster. MEN jag skulle aldrig vare sig bo i stan eller promenera på kvällarna utan en riktig bra vakthund ;) Även när jag blir gammal kommer jag att ha en stor hundras som skyddar och bevakar, hehe ! Nu när vår stora vita är borta så känns det lite ensligt, nog för att vår lilla beiga sak är en mkt bra alarm vovve. Inget undgår honom :-)

Vi skall köpa en större hund senare, kanske nästa år och det blir en herdehund igen men kanske inte en sådan som min stora vita var för dem är tyvärr så ovanliga och svåra att få tag på.

Men stor vovve blir det ;)

Inget liv utan vovvar :-))P.s. Vi var i stan med familjen i söndags och tittade på lite julspel bla på Harrys hjörnesplats ( utanför Gamle port ) har ni sett den ? Vi såg även spelet på Götaplatsen men det var inget bra detta året. En grej som var VÄLDIGT roligt var att det var en dykarklubb som kom simmandes i vallgraven under Kungsportsbron. En var Lucia och de andra var stjärngossar och de sjung luciasånger när de kom simmandes i mörkret. Det var kanon kul att se denna spontana grej som de gjorde i vattnet och i mörker. Barnen tyckte det var skitkul ;)

Vi såg även lite ungdomar som stod på avenyn och sjung lucia sånger. Mysigt !

Sådant händer inte ute på landsbygden, hehehe.

Kramiz

2009-12-15 @ 19:16:01
URL: http://hillslettens.blogg.se/
♥ Postat av: Lady Fair

Det är konstigt att det är så dött. En sommar var vi ute mitt i veckan i typ v.33. Helt dött på hela avenyn. Det är ju en stor stad borde vart fler ute på sommarkvällarna (och fina vinterkvällar)tycker man.

2009-12-15 @ 22:35:07
URL: http://ladyfair.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0