Julmat

Hur gör ni med julmaten? Lagar ni allt själva? Lägger ni in sillen själva? Rullar ni köttbullarna själva? Eller finns det inte tid/ork till det? Vi brukar göra allt själva men jag tycker det är bra att det finns färdiglagade alternativ för människor som inte hinner laga själv, inte kan laga själv och det passar ju bra för de som firar jul ensamma. Hade jag firat själv hade jag då inte haft någon lust till att ställa mig och laga en massa mat till bara mig..
 
Jag var på ICA och såg att det fanns färdiglagad Janssons frestelse i kyldisken som man bara värmer i ugnen.  Smidigt! Någon som testat den?
 

♥ Kommentarer ♥
♥ Postat av: Amanda

Jag vill gärna tro att jag gör allt själv! Firar hemma hos mamma, så vi fixar nog lite själv. I köttväg äter jag endast fisk, så jag brukar fixa Janssons och egen inlagd currysill så tar de andra köttbullar och prinskorv.
Brukar också tillaga ett eller flera vegetariska alternativ, i år ska det bla bli en grönkålspaj.
Vi har också en ingift filippinska i släkten, hon brukar ha mat med sig också, så det blir lite allt möjligt på julbordet.
Godis både köper och gör vi eget. :)

2012-12-12 @ 12:04:04
URL: http://amandaeandersen.wordpress.com
♥ Postat av: Vonskareng

Den skulle jag få ont i magen av x) synd att det inte finns flera gluten och laktosfria (utan kött också) alternativ i kyl/frysdisken :( // www.thischristmas.blogg.se

2012-12-12 @ 13:44:56
URL: http://Vonskareng.blogg.se
♥ Postat av: Victorias Jul

Vi gör allt själva. Har hellre lite mindre saker och hemmagjorda än mycket och färdigköpt. Fast det brukar bli för mycket ändå i slutändan

2012-12-13 @ 14:20:35
URL: http://victoriajul.blogg.se
♥ Postat av: Ewe

Hej! Jag brukade verkligen älska din julblogg, men i år har jag inte riktigt fått samma positiva känsla. Det känns som du tappat glöden lite, som att du inte längre brinner för julen på samma sätt. Har jag helt fel eller ligger det något i det?

Upplever det som att mängden inlägg inte är i närheten av tidigare jular samt att nu när det väl dök upp något kändes det bara sponsrat. Detta är inte någon form av kritik eller påhopp även om jag förstår att det kanske låter som det. Jag gillar fortfarande det du gör väldigt mycket, upplever bara en skillnad från förr och undrar om det är någon speciell grund til det? Om det är ett medvetet val?

Önskar dig en riktigt GOD JUL för övrigt. :)

2012-12-16 @ 14:04:16

Lämna gärna en kommentar ♥ God Jul! ;)


Ditt namn:
Kom ihåg ♥

Din mail: (endast synlig för mig)


Din blogg:


Din kommentar:


bloglovin
Trackback
RSS 2.0